Velež sve bliži Europi

Klafurić: Nije bilo dobro, igrali smo pod pritiskom

"Teško je odigratiutakmicu pod pritiskom jer znaš da je ulog jako velik.Mi smo pobijedili na način na koji je pobjeđivala ove sezone Sloga, posebno na svom terenu", pojasnio je Klafurić.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2024. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Veleža je uspjela ostvariti planirano u mini ciklusu. Dvije vezane utakmice na svom terenu i dvije pobjede. Maksimalnih šest bodova, za prednost od sedam u odnosu na četvrtoplasirano Sarajevo. Prednost koja bi trebala garantirati mirnu završnicu sezone.

Iako je Velež uspio u posljednjim susretima osvojiti šest bodova, protiv Zvijezde, a pogotovo Sloge na terenu ekipa nije briljirala. Otpor Zvijezde je slomljen u posljednjih 15-tak minuta, protiv Sloge su Rođeni stigli do gola, ali su ukupno gledajući ponudili jako malo. Priznao je to nakon utakmice i trener Klafurić.

"Utakmica koja je bila jako teška za nas. Nismo danas igrali dobro. Najvažnije je bilo pobijediti i mi smo u tome uspjeli. Vratilo nam se u ovoj utakmici koju smo dobili iako nismo dobro igrali, za razliku od nekih ranije u kojima smo bili dobri, ali nismo slavili. Važna pobjeda za nas, momci su pokazali da imaju karakter. Teško je odigrati takvu utakmicu pod pritiskom jer znaš da je ulog jako velik.Mi smo pobijedili na način na koji je pobjeđivala ove sezone Sloga, posebno na svom terenu. Mi smo tako došli do pobjede i sretan sam zbog jer su igrači pokazali pobjednički mentalitet", rekao je nakon utakmice Klafurić.

Ono što Klafurića svakako brine prije derbija protiv Sarajeva su ozljede pojedinih igrača. Ante Oreč je jako rano morao napustiti teren, zaradio je neugodan udarac, Pršeš je na "jednoj nozi" pričekao kraj susreta. Protiv Sarajeva neće biti Guliashvilija, ostaje pitanje u kakvom su stanju Lohan i Gholami.

Kopirati
Drag cursor here to close