大连一方足球俱乐部

Kinezi se preko Rumunja raspituju za Fajića!

Sada je navodno za Fajića zainteresiran kineski Dalian koji s klupe predvodi Dželaludin Muharemović i koji je trenutačno trećeligaš!
Sport / Nogomet | 03. 01. 2019. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uprava Veleža oglasila se krajem prosinca priopćenjem u kojem su demantirali sve dotadašnje natpise medija i portala koji su bili vezani za prodaju igrača. Najvećim dijelom se kroz tekstove špekuliralo o eventualnom transferu prvog strijelca Rođenih, Nusmira Fajića.

Prvih dana nove 2019.godine o Fajiću su počeli pisati i Rumunji, pa je tamošnji sportski portal objavio tekst pod naslovom "A renunţat Craiova prea uşor la el? A plecat, s-a transformat din nou în golgheter, iar chinezii oferă milioane pe el" što u prijevodu znači "Je li Craiova prelako odustala od Fajića? Otišao je, pretvorio se u najboljeg strijelca, a Kinezi mu nude milijune".
 
Xinjiang Tianshan Leopard je klub u kojem je Fajić proveo godinu dana prije nego što je upravo stigao u Rumuniju, točnije Craiovu gdje se zadržao šest mjeseci. Sada je navodno za Fajića zainteresiran kineski Dalian koji s klupe predvodi Dželaludin Muharemović i koji je trenutačno trećeligaš!

Prema tvrdnjama Rumunja, upravo je taj klub spreman ponuditi nevjerojatnih 1.5 milijuna eura. Iako je Fajić uvjerljivo najbolji strijelac Prve lige s 18 postignutih golova, iako nije nepoznato ime u nogometnim vodama, spomenuta ponuda barem za sada ima primjese senzacionalizma.
 
Iz Uprave kluba ostaju i dalje pri svom, tvrde kako nikakve prodaje igrača neće biti, te da nikakvih kontakata u proteklom razdoblju nije bilo s predstavnicima spomenutog kineskog kluba.
Kopirati
Drag cursor here to close