Televisa presenta

Kazna Hasiću: Sapunica FK Velež i NS BiH

''Kazna gospodinu Hasiću i dalje stoji, ali nije onakva kakvu smo mi izrekli''.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2022. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedugo nakon objave FK Velež kako je Šemsudinu Hasiću u potpunosti ukinuta suspenzija, Nogometni savez Bosne i Hercegovine oglasio se na službenoj stranici gdje navode kako je žalba FK Velež u potpunosti odbijena, pa je tako javnost Bosne i Hercegovine ostala poprilično zbunjena.

''Kazna gospodinu Hasiću i dalje stoji, ali nije onakva kakvu je izrekao NS BiH. Kazna nije višemjesečna suspenzija nego je preinačena u novčanu kaznu od 2000 KM'', kazao je izvor za Bljesak.info.

''To su bile dvije žalbe. U jednoj žalbi su oni (FK Velež) tražili da im NS BiH isplati odštetu, ali to im je sve odbijeno, dok su u drugoj želbi tražili da se Hasiću ukine suspenzija, ali je klub dužan uplatiti 2500CKF na račun NS BiH'', kazao je izvor za naš portal.

Podsjetimo, NS BiH je nakon utakmice protiv FK Borac izrekao novčanu kaznu FK Velež u iznosu od 10 tisuća KM, oduzimanjem tri boda, te suspenzijom stadiona na šest utakmica, dok je predsjedniku Hasiću zabranjeno obavljanje funkcije u nogometu u trajanju od dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close