Europska liga

Kazahstanci osjetili Pecaru

Sport / Nogomet | 28. 06. 2017. u 20:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši kazahstanskog Ordabasyja odradili su trening na stadionu Pecara 24 sata prije prve utakmice prvog pretkola Europske lige koju u četvrtak od 20.30 sati igraju protiv Širokog Brijega.

Kazahstanci su u Međunarodnu zračnu luku Sarajevo sletjeli danas, a smješteni su u jednom hotelu u Međugorju. 

Prema UEFA-inim pravilima, odradili su trening na Pecari 24 sata prije utakmice, no na trening su malo zakasnili. Trening je za javnost, pa tako i za medije, bio otvoren prvih 15 minuta. 

Momčad Ordabasyija odradila je lakši trening i tako osjetila travnjak Pecare pred sutrašnju utakmicu. 

U kazahstansom izaslanstvu bio je i predsjednik kluba Bakhtiyar Baiseitov koji je nekoliko dana prije utakmice izjavio da nije bio zadovoljan ždrijebom te da su mogli proći i s lakšim protivnikom.


(José Luis Astiazarán)

Zanimljivo, delegat susreta bit će 53-godišnji José Luis Astiazarán, bivši predsjednik Real Sociedada od 2001. do 2005. godine te bivši predsjednik španjolske La Lige od 2005. do 2013. godine. 

Kako je kazao za Bljesak.info, prema napucima UEFA-e nije smio dati službenu izjavu, no kroz razgovor s njim doznali smo da je veoma zadovoljan uvjetima na Pecari. S travnjakom te prijemom domaćina također su zadovoljni iz stručnog stožera Ordabasyja.

Susret Široki Brijeg - Ordabasy igra se u četvrtak od 20.30 sati na Pecari.

Kopirati
Drag cursor here to close