0:3

Katastrofa 'Vragova': Tottenham 'pokorio' Old Trafford

U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s uvjerljivih 3-0 (0-0).
Sport / Nogomet | 27. 08. 2018. u 22:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jose Mourinho i prije derbija trećega kola Premier lige bio je prema kladionicama prvi favorit za otkaz u Engleskoj.

Ali 'ajde, dolazi mušterija, momčad koja je najradije viđen gost na Old Traffordu, koja je u kazalištu snova upisala najviše poraza u povijesti Premier lige - 21. I koja ondje nije zabila gol od 2014. godine.

Ma kakvi, ni to nije pomoglo, Tottenham je pobijedio u Manchesteru s 3:0 i pred Mourinhom su jako teški dani, prenosi Goal.com.

Ma moglo je biti barem tri, četiri razlike za goste iz Londona, koji su igrački razbili Manchester United i koji imaju tri pobjede u prva tri kola.

Nakon lošeg prvog poluvremena u kojem je United propustio šansu preko Lukakuka, u nastavku su gosti dominirali. U razmaku od samo 133 sekunde zabili su preko Harryja Kanea i Lucasa Moure, a mogli su i deklasirati United, da je samo bilo preciznosti kod udarca Delea Alija koji je prošao golmana, ali se spetljao, te Kanea, koji je promašio s pet metara.

Debakl crvenih vragova ipak je zaokružio Moura u 84. minuti. Razočarani domaći navijači počeli su napuštati tribine i kraj je dočekao gotovo poluprazan Old Trafford.

Povijesno gledano, Spursi su bili idealan suparnik Manchester Unitedu da izađe iz krize, ali za navijače Tottenhama završilo je dugogodišnje čekanje na pobjedu u jednom od najpoznatijh nogometnih dvorišta. Izašli su Spursi s rukama u zraku, zasluženo.

Tottenham je ovom pobjedom zadržao stopostotni učinak te se pridružio Liverpoolu, Chelseaju i Watfordu na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, dok je Manchester United tek 13. s tri boda.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close