Novi derbi

Karačić zahvalio Veležu na odgodi: "I jedni i drugi volimo igrati lopte"

Široki Brijeg će u dvije predstojeće nedjelje dvaput gostovati Veležu na njegovom stadionu.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2020. u 14:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove nedjelje igra se prvenstveni ogled, a za sedam dana je utakmica u Kupu, koja je odgođena tako što je Velež pristao na odgodu u trenutku kada je Široki Brijeg imao samo četiri ili pet ‘negativnih’ prvotimaca. 

 "Još jednom se želim zahvaliti Veležu što su nam izašli u susret u jako nezgodnom trenutku za našu momčad i pristali na odgodu utakmice u osmine finala Kupa BiH“, kazao je Karačić i onda se osvrnuo na nadolazeću utakmicu 14. kola Premijer lige BiH.

"Velež je kvalitetna momčad, njegujemo dosta sličan stil igre. Siguran sam kako ćemo se u Mostaru i naigrati i nagledati lopte. Radujem se ovoj utakmici, odnosno dvjema utakmicama protiv momčadi na koju je kolega Feđa Dudić ostavio vidljiv pečat. U svakoj utakmici od svoje momčadi tražim pobjedu pa tako i u ovoj“, dodao je Karačić, prenosi službena stranica kluba.

Sličnim je tonom govorio i branič Marko Jurić koji, također, očekuje kvalitetnu nogometnu predstavu u kojoj će gledatelji pred malim ekranima moći uživati.

“Naš sljedeći suparnik voli igrati lopte, a i nama to odgovara. Volimo imati posjed, kreirati i nadigravati se sa suparnikom. Baš kao i naš suparnik. Ipak, nadam se kako ćemo se u nedjeljnoj utakmici bolje snaći i ostvariti pozitivan rezultat“, kazao je Jurić.

Toni Karačić se dotaknuo i fizičke spreme svoje momčadi, odnosno stanja u kojem se njegovi igrači nalaze nakon koronavirusa.

“Moji igrači nisu trenirali 10 do 14 dana i to se vidjelo na svakoj utakmici, a posebno u hercegovačkom derbiju u kojem je Zrinjski kaznio sve naše tehničke greške. Igračima nemam što puno prigovoriti, ali evidentno je kako nismo na razini na kojoj smo bili prije pojave koronavirusa u našim redovima. Treba biti objektivan i to priznati“, zaključio je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close