Povratnici u Zrinjski

Karačić: "Poznajem trenera, igrat ćemo na gol više"

HŠK Zrinjski je u utorak odradio prvi trening u 2024. godini.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2024. u 13:35 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašima Zrinjskog s današnjim danom završio je "godišnji odmor" koji je trajao još od 18. prosinca i pobjede nad Sarajevom u zadnjem kolu proljetnog dijela.
 
U utorak su imali prozivku, a onda odradili i prvi trening pod vodstvom novog trenera, Željka Petrovića.
 
Foto: Bljesak.info / HŠK Zrinjski i službeno započeo pripreme za nastavak sezone
 
"Odmorili smo se dobro, ja prvi nisam puno radio. Ali isto tako i zaželjeli smo se rada i krećemo", poručio je kapetan Zrinjskog Nemanja Bilbija, osvrnuvši se i na novog trenera.
 
"Danas smo se službeno s njim upoznali. Znamo da nas je gledao protiv Aston Ville i Sarajeva, a poželjeli smo mu dobrodošlicu i da pod njegovim vodstvom budemo još bolji. Plan je da budemo aktivni do zadnjeg kola i skupimo što više bodova", dodao je Bilbija.
 
Među novim licima je i vratar Goran Karačić. On je iz Zrinjskog otišao 2016. godine, a vratio se s puno manje kose i s puno više iskiustva.
 
"Puno se promijenilo otkako sam zadnji put bio i to nabolje. Ovo što Zrinjski radi nije slučajnost. Puno se ulaže u klub, u ekipu i sve je rezultat napornog rada", kazao je Karačić te nastavio:
 
"Trenera dobro poznajem, teži ofenzivnoj igri i znam da ćemo igrati napadački, za gol više. Zrinjski je u prošloj godini napravio veliki korak, učinio nas sve ponosnim i na nama je da preuzmemo breme", dodao je. 
 
Bljesak.info / Igor Savić
 
Povratnik je i Igor Savić koji nije tako davno otišao iz Zrinjskog.
 
"Jako mi je drago što sam ponovno ovdje, ostalo je dosta igrača otkada sam bio tu i neće mi se biti problem prilagoditi. Novi trener donosi nešto novo, novu kvalitetu, a nadam se tituli", istaknuo je Igor Savić. 
 
Kopirati
Drag cursor here to close