Trener Posušja

Karačić: Nadamo se dobrom tijeku utakmice i pobjedi protiv Leotara

Karačić je naglasio da pripreme za utakmicu s Leotarom protječu jako dobro i da će dati sve od sebe za ostvarivanje željenog rezultata.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2022. u 14:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 28. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac u izravnoj borbi za ostanak sastaju se HŠK Posušje i FK Leotar Trebinje, a susret su najavili trener domaće momčadi Toni Karačić i veznjak Josip Sedarušić koji očekuju pobjedu i veliku podršku navijača.

Karačić je naglasio da pripreme za utakmicu s Leotarom protječu jako dobro i da će dati sve od sebe za ostvarivanje željenog rezultata.

''Očekujemo dobru utakmicu s naše strane i protivnika koji je naš izravni konkurent u borbi za ostanak u Premijer ligi. Nadamo se dobrom tijeku utakmice i pobjedi. Nemamo ozbiljnijih kadrovskih problema s ozljedama'', kazao je Karačić.

Dodao je kako krajnji rezultat utakmice ovisi o mnogim čimbenicima i da je u nogometu sve moguće.

''Nikada ni u jednom susretu ne idemo samo na jedan bod, već idemo na pobjedu. Međutim, nekada okolnosti budu takve da se stvori veliki broj prilika kao što je bilo na utakmici u Bijeljini gdje smo morali pobijediti, ali to nismo učinili i čak smo na kraju strepili da ne bi izgubili, pa sam zbog toga i zadovoljan s bodom. Mislim da smo bili bliže pobjedi od Radnika, a isto tako i u susretu protiv Slobode gdje su bili ekstremni uvjeti koji nam nisu dopuštali da razvijemo bolju igru'', kazao je trener Posušja.

Josip Serdarušić napomenuo je da očekuje tri boda uz veliku podršku navijača i dobru atmosferu na stadionu Mokri Dolac.

''Očekujemo pobjedu i tri boda kao i u svakoj utakmici. Igramo na svom terenu protiv izravnog konkurenta i može se reći da je u ovoj utakmici ulog jako veliki. Mi ćemo dati sve od sebe kako bismo obradovali navijače koji su nam kroz cijelu sezonu pružali veliku podršku. Idemo po tri boda i nadam se da ćemo se na kraju veseliti zajedno s našim navijačima'', kazao je Serdarušić i dodao da među igračima vlada odlična atmosfera.

Utakmica se igra na stadionu Mokri Dolac u subotu s početkom u 17 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close