Derbi u subotu

Karačić: Čeka nas "pakao" nakon stanke

Tijekom ove prvenstvene stanke trener Širokog Brijega Toni Karačić dao je svojim igračima dva slobodna dana, a ostale dane su trenirali.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2020. u 12:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ipak, radili su u “okrnjenom” sastavu, jer Zlomislić i Marić su s mladom reprezentacijom, a Branimir Cipetić igrao je za seniore protiv Nizozemske i Poljske.

No, oni će se priključiti suigračima, ali Široki će u nastavku biti oslabljen za Bernarda Matića koji je otišao u španjolsku treću ligu.

“U ovoj stanci napustio nas je važan igrač  koji je prešao u španjolski Real Racing Club. On će nam sigurno mnogo nedostajati, ali ostaje nam samo poželjeti mu sreću u nastavku karijere. Nestrpljivo smo čekali povratak naših reprezentativaca kako bi odradili nekoliko zajedničkih treninga i što bolje se pripremili za subotnji derbi s FK Sarajevo na Koševu, prvu u nizu teških utakmica koje nam slijede. Čeka nas paklen raspored subota-srijeda nakon stanke”, rekao je trener Širokog Brijega Karačić za službenu stranicu.

Široki Brijeg će u subotu igrati derbi kola na Koševu, a utakmicu protiv Sarajeva (19.05) uživo će prenositi Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close