Po treću uzastopnu

Široki protiv Krupe: "Najteže igrati već dobivene utakmice"

Široki Brijeg se nakon dva uzastopna poraza vratio s dvije uzastopne pobjede.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2020. u 13:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako bi pobijedili Krupu igrači Tonija Karačića bi na najbolji način završili ovaj dio, prije nove prvenstvene pauze. 

''Treća vezana pobjeda nam je veliki izazov i motiv uoči nove reprezentativne stanke. U srijedu protiv NK GOŠK Gabela u šesnaestini finala Kupa BiH odmorili smo neke igrače, malo rotirali i na taj način energetski rasteretili momčad. Na današnjem poslijepodnevnom treningu odradit ćemo posljednje taktičke pripreme za FK Krupa. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Vjerojatno nas čeka slična utakmica onoj u prošlu nedjelju'', kazao je pomoćni trener Širokog Brijega Jure Ivanković koji ovaj put očekuje ''ozbiljnijeg suparnika koji ima kvalitetnije ofenzivne igrače''.

 ''Nadam se kako će nam ovaj put i stanje terena ići u prilog. Odgovara na brz i dobar teren, kako bi naš stil igre potpuno došao do izražaja'', dodao je Ivanković, prenosi službena stranica Širokog.

 Lijevi bočni Tomislav Čuljak smatra kako je najteže igrati nominalno male utakmice u kojima se često bodovi unaprijed upišu.

 ''Ozbiljan pristup je najbitniji u takvim utakmicama i tako ćemo se postaviti. Mislim kako neće biti problema i kako će bodovi ostati na Pecari. Idemo maksimalno angažirano po treću pobjedu u nizu'', kazao je Čuljak.

 Utakmica na Pecari igra se u nedjelju u 18 sati, a jedini koji neće konkurirati za domaću momčad je defanzivni vezni igrač Zvonimir Begić koji ima tri akumulirana žuta kartona.

Kopirati
Drag cursor here to close