Posipanje pepelom

Marca o Modriću: Kako da mu ne produlje ugovor!?

" Golčina protiv Elchea, dobra partija protiv Osasune i recital na Anfieldu, nogometnom hramu koji ga je ispratio aplauzima", konstatira komentator Marce i kao da se posipa pepelom u ime cijele redakcije i kritičara.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2023. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Realova senzacionalnog preokreta Liverpoolu, madridski mediji ne prestaju s panegirikama na račun Luke Modrića, uz Viniciusa i Karima Benezemu zacijelo najboljeg igrača utakmice.

Kapetan hrvatske reprezentacije opet je briljirao. Na pozornici Anfielda zorno je demantirao skeptike i pokazao da još nije za mirovinu unatoč tomu što je u 38. godini života, prenosi Gol.hr

Godine su samo broj

U slučaju hrvatskog kapetana, godine su samo broj. Biologija jest neumitna, ali izgleda da u Modrićevu pješčaniku ima još podosta zrnaca. Iako je donedavno bila prilično suzdržana, u najmanju ruku, madridska Marca sada je povela kampanju da Real produlji ugovor Modriću za još jednu godinu.

"Modrić je prije utakmice protiv Liverpoola rekao da produljenje ugovora mora zaslužiti na terenu, dajući do znanja da ne želi milostinju zbog minulih zasluga", piše Marcin komentator i nastavlja:

"Iza osmijeha Hrvata nalazi se osoba puna ponosa i u stalnoj pobuni pred preprekama koje mu dolaze pod noge. Kroz cijelu karijeru u stalnoj je borbi, a nije iznimka ni ova sezona, u kojoj se pojavljuje doza osobnog revanša, uz kolektivne ciljeve koje je postavila momčad. Modrić želi pokazati da ima još puno dobrog nogometa u nogama", piše Marca, koji je posljednjih dana objavila nekoliko skeptičnih članaka po pitanju Modrićeva ostanka u Realu.

"On ne voli javno pričati o produljenju i tišini u kojoj radi Real. Nije bila slučajna njegova reakcija nakon gola protiv Elchea, 24 sata nakon što je Marca izvijestila da će Real razmisliti o produljenju suradnje ako uspije dovesti Bellinghama. Luka se osjećao povrijeđenim i reagirao je najbolje kako zna: izvedbom na terenu. Golčina protiv Elchea, dobra partija protiv Osasune i recital na Anfieldu, nogometnom hramu koji ga je ispratio aplauzima", konstatira komentator Marce i kao da se posipa pepelom u ime cijele redakcije i kritičara koji su se javljali na njezinim stranicama.

60 točnih pasova 

"'On je igrač druge kategorije', izjavio Jurgen Klopp nakon utakmice s Liverpoolom, svjestan da je Realov preokret u drugom dijelu dobrim dijelom išao na Modrićev pogon. Hrvat je ima 60 točnih pasova i izravno je sudjelovao u akcijama kod dvaju golova. Njegova asistencija Militau za 3:2 bila je potez genija, a sve je začinio s krađom lopte Fabinhu i dojmljivim solo prodorom. Genij", piše Marca.

"Na kraju balade, suigrači su ga grlili jedan po jedan: od Benzeme i Ancelottija do rođenih Madriđana i Realove djece. Svi su se divili Lukinom talentu. No, Rüdiger je bio najeksplicitniji u iskazivanju ljubavi prema Modriću. Podigao ga je na ramena i gotovo lansirao u zrak, uzrokujući delirij među navijačima Real Madrida, koji također traži da se Luki produlji ugovor", ističe Marca i zaključuje:

"Ako nešto nervira Modrića, priče se o njegovim godinama. Hrvat je svjestan da će u rujnu navršiti 38 godina, ali još se osjeća snažnim i misli da nije pošteno razglabati o njegovoj dobi dok igra u ovakvoj formi. Kako smo već rekli na stranicama Marce, čelnici Reala imaju svoje planove za budućnost, ali Modrić ih naprosto tjera da ushićeno skaču u zrak. U važnoj utakmici Lige prvaka opet je bio najbolji. Kako da mu ne produlje ugovor!?" retorički se upitao autor.

Kopirati
Drag cursor here to close