Nije dobro

Modrić propušta finale Kupa kralja

Uoči dvije najvažnije utakmice sezone, hrvatski kapetan Luka Modrić ozlijedio se u debaklu protiv Girone
Sport / Nogomet | 28. 04. 2023. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski kapetan Luka Modrić ozlijedio se na gostovanju protiv Girone te izašao u 61. minuti utakmice, ostatak je prosjedio na klupi s ledenim oblogom oko noge.

Na kraju se ispostavilo da je zaradio ozljedu mišića, a španjolski list Marca piše kako će propustiti finale Kupa kralja, a vrlo je upitan za prvi polufinalni dvoboj protiv Manchester Citya, prenosi Večernji list.

Do završnic španjolskog kuoa protiv Osasune ostalo je tjedan dana, a do polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja samo 11 dana. To je relativno kratko vrijeme za potpuni oporavak pogotovo ako je ozljeda ozbiljne prirode, trener Carlo Ancelotti sigurno je na iglama jer bez Modrića ne može zamisliti udarnih 11 kraljevskog kluba. 

Težina ozlijede

Iako još uvijek nema službene potvrde oko težine ozljede, ovaj podatak sigurno sve brine u Realu uoči dvije ključne utakmice u ovoj sezoni. Isto tako, Luka i Asensio su upitni za ligaški ogled protiv Almerije, ali gotovo sigurno je da ih Ancelotti neće koristiti kako bi ih sačuvao za daleko teže utakmice. 

Također, nije poznato hoće li Modrić produžiti ugovor na dodatnih godinu dana, uskoro puni 38 godina, a navijači žele da ostane na Santiago Bernabeu. 

Kopirati
Drag cursor here to close