Samo glasine?

Juventus želi Griezmanna, Brozović u madridskom Atléticu?

Griezmann ne može otići iz Atlética bez najmanje 100 milijuna eura odštete, procjenjuju valorizatori nogometnog tržišta, a kolika će mu vrijednost biti nakon Svjetskog prvenstva, tek će se saznati.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2018. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Juventus doživio domaći poraz od Reala u četvrtfinalu Lige prvaka (0:3), čime je praktično eliminiran već nakon prve utakmice, ovaj slavni tim već je počeo raditi na remontu tima za iduću sezonu.

Evidentno je da Paulo Dybala, Mario Mandžukić i Gonzalo Higuaín u napadu Stare dame nisu ispunili sva očekivanja u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju. Kako navodi La Gazzetta dello Sport, Juventus će pokušati angažirati Antoinea Griezmanna iz madridskog Atlética, kako bi utrli put svojevrsnoj revoluciji u svojoj momčadi.

Griezmanna većina poznavatelja nogometa već vidi u Barceloni, pri čemu ima i onih koji tvrde kako Manchester United također priprema velike novce za francuskog reprezentativca.

Griezmann ne može otići iz Atlética bez najmanje 100 milijuna eura odštete, procjenjuju valorizatori nogometnog tržišta, a kolika će mu vrijednost biti nakon Svjetskog prvenstva, tek će se saznati. Juventus je zasigurno klub koji može izdvojiti taj novac, ukoliko su uistinu odlučili poslati ponudu za Griezmanna.

Brozović kao idealna zamjena za Gabija?


I dok bi Atlético ovoga ljeta po svemu sudeći mogao ostati oslabljen za Griezmanna, AS prenosi informacije iz talijanskih medija koji pišu kako se madridski klub namjerava pojačati za Marcela Brozovića, koji bi trebao nadomjestiti kapetana kluba Gabija, koji će u srpnju napuniti 35 godina.

Diego Simeone je navodno stupio u vezu s Brozovićem, a njegov uži tehnički stožer ocjenjuje kako je upravo hrvatski reprezentativac idealna zamjena za legendu i kapetana kluba Gabija. Brozović je deset godina mlađi od Gabija, a ove sezone ponovno je u Interu pokazao koliko važan igrač može biti, pod uvjetom da je u punoj formi i da nema mentalnih smetnji u njegovoj igri, što se Marcelu Brozoviću zna dogoditi.

Milanski Nerazzurri i Simeone imaju odlične odnose, tako da bi njegov osobni utjecaj trebao prevagnuti, a Inter očekuje najmanje 20 milijuna eura za svog veznjaka.

Kopirati
Drag cursor here to close