Gotova stvar?

Supruga Antoinea Griezmanna u potrazi za smještajem u Barceloni

Navodno je Erika Choponera, Griezmannova supruga, zapravo posjetila grad Castelldefels, gdje žive Lionel Messi, Luis Suarez i Philippe Coutinho, piše Marca.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2018. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FC Barcelona i dalje suvereno gazi prema još jednom naslovu prvaka Španjolske, a nakon subotnje pobjede nad Malagom (2:0), najbližeg pratitelja, Atletica iz Madrida, ostavila je jedanaest bodova iza sebe, pri čemu Atletico ima utakmicu manje. Dijelom je za ovakvu bodovnu distancu zaslužan i njihov međusobni sraz u prethodnome kolu, kad je Barca golom Messija pobijedila 1:0.

Jedan od onih koji su ponajviše bili frustrirani i bez velikog utjecaja na utakmicu između Katalonaca i Madriđana u toj odlučujućoj utakmici bio je Antoine Griezmann. Tim prije što postoje brojne špekulacije, ali i indicije, da bi Francuz ovoga ljeta mogao potpisati za Blaugranu.

U izvješću emitiranom na katalonskom radiju rečeno je kako je supruga francuskog napadača posjetila agenciju za nekretnine u Barceloni, kako bi započela proces pronalaženja njihova budućeg doma.

Navodno je Erika Choponera, Griezmannova supruga, zapravo posjetila grad Castelldefels, gdje žive Lionel Messi, Luis Suarez i Philippe Coutinho, piše Marca.

Kasnije je posjetila četvrti Pedralbesa koji je u samom središtu grada, gdje je stanovao Neymar, a od aktualnih zvijezda Ousmane Dembele.

Niti jedna vila nije joj se svidjela, što je protumačeno kako par traži nešto nevjerojatno slično urbanom području Alarcona gdje trenutno žive.

Inače Erika Choponera studirala je psihologiju u San Sebastianu, gdje je stekla zvanje dječjeg psihologa. Svojevremo je pokrenula blog Cordialmente Erika, ali nakon što se 2014. saznalo za njezinu vezu s popularnim nogometašem, bila je prisiljena zatvoriti web stranicu, jer je navala posjetitelja bila ''neizdrživa''.

Njih dvoje nastoje svoju vezu držati  podalje od javnosti, a Ludivine Sagna, supruga Griezmannova kolege iz reprezentacije Francuske, Bacaryja Sagne, rekla je jednom prilikom na francuskoj televiziji kako je Erika Choponera "vrlo ljubazna, ali vrlo diskretna".

Kako god da je, očito im za sada ni atraktivna Barcelona, kao jedan od najpopularnijih svjetskih gradova, ne može ponuditi dovoljno dobru vilu...

Kopirati
Drag cursor here to close