Stara dama slavi 125. rođendan

Juventus za rođendan objavio Mandžukićev citat

Mandžukić je jedan od najznačajnijih Juventusovih stranaca u posljednjih desetak godina.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus danas slavi 125. rođendan i tim je povodom na društvenim mrežama objavio neke slavne citate svojih legendarnih nogometaša. Giampiero Boniperti, Omar Sivori, Alessandro Del Piero, Giorgio Chiellini, Carlos Tevez i Mario Mandžukić odabrano su društvo koje je klub citirao.

"Znao sam da je Juventus veliki klub s fantastičnom tradicijom iza sebe, ali dok to ne proživiš, ne shvaćaš koliko je to savršena organizacija i koliko su njihovi mentalitet i temperament jedinstveni", rekao je svojevremeno legendarni hrvatski centarfor.

Mandžukić je jedan od najznačajnijih Juventusovih stranaca u posljednjih desetak godina. Za torinski je klub igrao od 2015. do 2019. godine i s njim osvojio četiri naslova talijanskog prvaka, tri talijanska kupa i jedan superkup.

S Juventusom je izgubio finale Lige prvaka protiv Real Madrida prije pet godina. Navijači Stare dame i danas ga obožavaju zbog nevjerojatne borbenosti i požrtvovnosti, ali i kvalitetnog nogometa pod vodstvom trenera Massimiliana Allegrija, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close