Treća sreća

Juventus po treći put dovodi istog igrača

Kako su pisali engleski mediji, Chelsea i Juventus rade na razmjeni u kojoj bi prema Londonu otišao Dušan Vlahović, a Juventus bi za njega dobio Lukakua te nešto novca.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2023. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski napadač Alvaro Morata pristao je treći put u karijeri doći u Juventus, piše talijanski portal Calciomercato, specijaliziran za nogometne transfere. Morata (30) je trenutno napadač Atletico Madrida, s kojim ima ugovor do sljedećeg ljeta, no s Juventusom se navodno dogovorio da prelazi ako momčad iz Torina ne uspije dovesti Lukakua.

Kako su pisali engleski mediji, Chelsea i Juventus rade na razmjeni u kojoj bi prema Londonu otišao Dušan Vlahović, a Juventus bi za njega dobio Lukakua te nešto novca. Chelsea nudi 20 milijuna eura, no Juventus navodno neće pristati na manje od 40 milijuna.

Ako to ne uspije, Morata je alternativa, bit će mu to treći put da stiže u Juventus. Iz Reala je prešao u talijanski klub 2014. godine za 20 milijuna eura, da bi ga Real za dvije godine kupio za 30 milijuna, piše Index.hr.

Preko Chelseaja je stigao u Atletico, koji ga je poslao na dvosezonsku posudbu u Juventus. Bilo je to od rujna 2020. do ljeta 2022. godine. Za Juventus je odigrao više utakmica nego za ijedan drugi klub u karijeri. Nastupio je 185 puta, zabio je 59 golova i namjestio ih 39. 

Kopirati
Drag cursor here to close