Bodovi su najvažniji

Jusufbegović: Nismo mogli igrati drugačije, čekali smo svoju priliku

"Radili smo za neke momente, situacije koje smo čekali i na kraju smo dočekali. Poveli smo iako je realno do našeg gola Sarajevo imalo dvije - tri izrazite prilike", rekao je nakon utakmice trener Veleža
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako se računaju sve utakmice ovog proljeća, od njih šest Velež je izgubio samo jednu. Savladani su Posušje, Tuzla City, Sloga, Borac i danas Sarajevo, dok je samo Zrinjskog uspio savladati Rođene. Velež je u ovom trenutku od drugog mjesta udaljen šest bodova. Danas Velež nije briljirao, za razliku od svih prethodnih utakmica se Jusufbegović odlučio za zatvoreniju varijantu. Danas je od prve minute trener Veleža na teren poslao golmana Hadžikića, Zvonić je startao u zadnjoj liniji, dok je svoje minute dobio i Elvir Muminović.

"S obzirom na situaciju u kojoj smo se našli, raspored u kojem smo igrali svoje utakmice, znali smo kako u nekom nadigravanju nemamo šansi. Radili smo za neke momente, situacije koje smo čekali i na kraju smo dočekali. Poveli smo iako je realno do našeg gola Sarajevo imalo dvije - tri izrazite prilike. Da su oni postigli gol bilo bi nam puno teže, vjerojatno bi oni utakmicu priveli onako kako su planirali. Međutim, ovog puta, naš trud, naš rad, je nekako nagrađen. Nakon gola momčad Sarajeva je ušla u neki nervozni ritam, što smo mi mogli kazniti kroz neke situacije koje smo imali u tranziciji. Zadovoljni smo s ova tri boda, pogotovo zbog stvari koje su nas pratile, koje su se izdešavale prije i tijekom utakmice. Jer ostali smo bez Hrkaća, ali ga je Domić sjajno zamijenio, nismo imali preveliki izbor na klupi", naglasio je nakon utakmice Nedim Jusufbegović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close