Dvije utakmice Premiershipa

Junak Luis Diaz i tragičar Emiliano Martinez

Igrač koji prolazi kroz izuzetno teško razdoblje nakon otmice oca, pronašao je dovoljno snage i danas je pogodio za 1:1. Nakon postignutog gola je pokazao majicu na kojoj je pisalo "Libertad para papa" ili u prijevodu "sloboda mom ocu".
Sport / Nogomet | 05. 11. 2023. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlog vikenda ga nije bilo na terenu, danas je spasio Liverpool koji je bio veliki favorit protiv Lutona. Ali to je Engleska. Ekipa s pet osvojenih bodova je skoro nokautirala Redse.

Igrala se osamdeseta minuta kada je nakon kornera gostiju krenula kontra Lutona. Issa Kaboré s desne strane je centrirao prema Chongu, koji je ostavio Mac Allistera iza leđa i matirao Alissona. Liverpool se spasio u petoj minuti nadoknade. Da priča pune potpuna pobrinuo se Luis Diaz.

Igrač koji prolazi kroz izuzetno teško razdoblje nakon otmice oca, pronašao je dovoljno snage i danas je pogodio za 1:1. Nakon postignutog gola je pokazao majicu na kojoj je pisalo "Libertad para papa" ili u prijevodu "sloboda mom ocu". Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Kolumbije otmičari su se javili,
čak su navodno obećali pustiti oca jer su, piše Daily Mail, oteli krivog čovjeka. No, obećanje još uvijek nisu ispunili.

Ako već Luton nije kompletirao iznenađenje, Nottingham Forest jeste. Iznenađenje jeste ponajviše zbog forme i trenutačnog položaja na tabeli Aston Ville. Domaći su do slavlja stigli golovima na počecima oba poluvremena, a strijelci su bili Aina (5) i Mangala (47).

Utakmicu je obilježila i velika pogreška Emiliana Martineza, Argentinca kojem je nedavno dodijeljen trofej Lava Jašina za najboljeg golmana na svijetu u 2023. godini. Dalekometni udarac Mangale Martinez je obranio, ali je udarac odbio u zrak tako da se lopta spustila natrag u njegovu mrežu.

Kopirati
Drag cursor here to close