Nakon što je Shakhtar prošao dalje

Jovičević: Uživam gledajući svoje igrače kako se bore, za sebe i Ukrajinu

"Iznimno je teško živjeti pod konstantnim sirenama, bombama i u takvoj se situaciji fokusirati na treninge, taktiku, kada ti je glavni cilj probuditi se živ idućeg jutra", kaže Jovičević.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2023. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad je bila na konopcima kada je u produžetku Ibrahim Salah pogodio u produžetku za dva razlike Rennesa. Ipak, Shakhtar iz Donetska je prošao dalje. Belocian postiže autogol u 119. minuti pa su se izvodili penali. Gosti su bili uspješniji.

Danas čekaju protivnika u osmini finala. U nekim drugim vremenima ovaj rezultat ne bi predstavljao senzaciju, iznenađenje, međutim danas, kada je situacija u Ukrajini takva kakva jeste, kada je Shakhtar daleko od svog grada, stadiona, zemlje, onda sve ima svoju težinu.

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Dvoboj je odigran u sjajnoj atmosferi. Iznimno sam ponosan jer smo prošli dalje, i jer se u niti jednom trenutku nismo predali. Uživam gledajući svoje igrače kako se bore, za sebe i Ukrajinu. To nije demagogija. Iznimno je teško živjeti pod konstantnim sirenama, bombama i u takvoj se situaciji fokusirati na treninge, taktiku, kada ti je glavni cilj probuditi se živ idućeg jutra. Ovim prolazom ostat ćemo u doticaju sa svojim obiteljima koje se nalaze u Varšavi, one nam daju energiju, ljubav i motivaciju", rekao je Igor Jovićević.

Kopirati
Drag cursor here to close