Napadač Fulhama i reprezentacije Srbije

Mitrović: Hijene su bile po rupama kad smo pobjeđivali

"Konkretno, hijene oko Nogometnog saveza Srbije. Skrivene u kojekakvim rupama, šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom. Pitanje vremena je bilo kad će osuti paljbu po nama", mišljenja je Mitrović.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je većina reprezentativaca Srbije već u svojim klubovima, na terenima, svađe i optužbe se preko medija nastavljaju. Nekako je težina optužbi koje idu na račun saveza i Dragana Stojkovića Piksija izbornika, jednako velika očekivanjima koja su bila prije početka Svjetskog prvenstva.

I već znate kako to ide na ovim prostorima, kada krene iznošenje prljavog veša onda nema stajanja. Tamošnju nogometnu javnost protresao je član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Srbije Novica Tončev, koji je između ostalog rekao kako novac za premije za nogometaše Srbije nije bio ravnopravno podijeljen. Dio njegovih optužbi demantirao je napadač Srbije i engleskog Fulhama Aleksandar Mitrović.

" Odmah ću vam reći – još jedna laž! Nitko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Osobno, sramim se i pričati na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim u to tko je koliko dobio, niti me tuđi novac zanima. Znam da su ispoštovani svi ljudi u sustavu NS Srbije, najuža jezgra A reprezentacije također, svi do jednog", rekao je Mitrović za Sportklub. Između ostalog, Mitrović je okrznuo i kritičare, one kako on kaže oko saveza.

"Konkretno, hijene oko Nogometnog saveza Srbije. Skrivene u kojekakvim rupama, šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom. Pitanje vremena je bilo kad će osuti paljbu po nama. Već viđen scenario, samo što su pojedinci izravno dodatno ciljali i na izbornika Dragana Stojkovića. A, kad smo s Piksijem briljirali, nigdje istih stručnjaka nije bilo", naglasio je Aleksandar Mitrović.

Kopirati
Drag cursor here to close