Ipak u HNL?

Josip Brekalo potpisuje za Hajduk?

Iako je sve još neslužbeno, talijanski mediji tvrde kako su Hajduk i Fiorentina u subotu ujutro dogovorili sve detalje oko transfera Josipa Brekala koji bi trebao doći na posudbu do kraja sezone.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2024. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ranije je glasilo da će se Brekalo vratiti u Dinamo, su Modri u srijedu definitivno odustali od transfera iako je Fiorentina pristala na uvjete zagrebačkog kluba koji je za posudbu do ljeta trebali platiti 100.000 eura odmah, te 100.000 ako Dinamo bude prvak i još 200.000 ako uđe u skupinu Lige prvaka.

No, dogodio se, očito, senzacionalni preokret pa će Brekalo do kraja sezone umjesto za Dinamo igrati za - Hajduk!

Talijanski mediji tvrde kako su Hajduk i Fiorentina u subotu ujutro dogovorili sve detalje oko transfera Josipa Brekala koji bi već u nedjelju trebao doći na posudbu!

Poznati su i detalji njegovog dolaska na Poljud - Hajduk preuzima trošak njegove plaće, a uz to će platiti i 200.000 eura naknade Fiorentini za posudbu do kraja sezone. Brekalo godišnje zarađuje 1.700.000, a Bijeli bi trebali pokriti polovicu tog iznosa, odnosno oko 850 tisuća eura.

Navodno je Brekalo imao i ponudu grčkog Olympiacosa, ali kako mu je supruga trudna, praktičnije im je otići na posudbu u Split te je odabrao Hajduk.

Bude li tako, Brekalo će u Split stići na dan kad na Poljudu Hajduk i Rijeka igraju 100. izdanje Jadranskog derbija.

Kopirati
Drag cursor here to close