Ćaća i sin

Joséo Mourinho želi dovesti Özila u Manchester United

"Mourinho je najbolji trener na svijetu. Volim ga kao oca", kazao je Özil o portugalskom treneru.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2017. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački Bild piše kako ne prođe niti jedan dan, a da se ne pojavi neka nova špekulacija u vezi s Mesutom Özilom, koji trenutačno igra za Arsenal.

Özil je 2013. godine napustio Real Madrid i prešao kod Aresene Wengera, ali još uvijek nije produžio ugovor koji mu s Gunnersima istječe u ljeto 2018. godine.

Engleski i španjolski mediji pišu kako Atlético Madrid mami njemačkog reprezentativca s mjesečnom plaćom od 10 milijuna eura, plus bonusi.

Bild pak tvrdi kako Madrid jest opcija za Özila, ali ne Atlético, nego eventualni povratak u Real. List međutim dodaje kako je puno realnija varijanta njegovo ponovno ''ujedinjenje'' s Joséom Mourinhom, koji ga je već trenirao od 2010. do 2013., upravo u kraljevskom klubu, gdje su između ostalog zajednički osvojili naslov prvaka Španjolske (2012.).

Mourinhou u Manchester Unitedu nedostaje jedan takav igrač, a koliko cijeni njemačkog Turčina, najbolje govore njegove izjave kako je Özil najbolja desetka na svijetu.

"Mourinho je najbolji trener na svijetu. Volim ga kao oca", kazao je Özil o portugalskom treneru.

Kad se već spominje desetka, koju nose igrači-dragulji, Özil u Arsenalu na leđima nosi broj 11. Kako bi produžio ugovor, navodno je postavio dva uvjeta: mjesečnu plaću od osam milijuna eura i desetku na leđima.

Međutim, osim Manchester Uniteda, Atletica i Arsenala, za njegove su usluge u igri još i Real i Barca.

Pošto mu je 29-godina, znači da se radi o zadnjem velikom ugovoru kojeg treba potpisati u svojoj karijeri. A kad su takvi klubovi u igri, onda zasigurno brojka u ugovoru neće biti mršava.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close