''Kraljevi'' su izazov

Joachim Low se nudi Real Madridu

"Na njemačkoj klupi sam dosta dugo i moram početi razmišljati o idućem koraku," kazao je Low dodavši: "Ne bi želio karijeru nastaviti u Njemačkoj. Moja budućnost je vjerojatno u inozemstvu."
Sport / Nogomet | 11. 12. 2018. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Izbornik bivših svjetskih nogometnih prvaka Nijemaca Joachim Low nudi se europskom prvaku Real Madridu.

Low je svjestan kako mu je pozicija na klupi 'elfa' uzdrmana nakon očajnog nastupa Nijemaca na svjetskom prvenstvu u Rusiji, te neuvjerljivih igara u Ligi nacija. Zbog toga je počeo razmišljati o promjeni sredine, a 'Kraljevski klub' bi bio pravi izazov.

"Na njemačkoj klupi sam dosta dugo i moram početi razmišljati o idućem koraku," kazao je Low dodavši: "Ne bi želio karijeru nastaviti u Njemačkoj. Moja budućnost je vjerojatno u inozemstvu."

Real Madrid ? To bi bila zanimljiva opcija za svakog trenera," poručio je njemački strateg.

Low je bio jedan od mnogih imena povezanih s Los Blancosima nakon što je Zinedine Zidane podnio ostavku u lipnju. Na koncu se vodstvo kluba odlučilo za izbornika španjolske vrste Julena Lopetguia, međutim on je dobio otkaz nakon tri i pol mjeseca, a naslijedio ga je Santiago Solari, prenosi Hina.

Low vodi njemačku vrstu od 2006. godine, a pod njegovim vodstvom 'elf' je osvojio svjetsko prvenstvo 2014. godine, treće mjesto na SP-u 2010., te drugo mjesto na EP-u 2008.

Kopirati
Drag cursor here to close