Jesus o razlozima odlaska iz Cityja

Jesus: Samo sam želio otići od Pepa

"Objavio je početni sastav. Nije mi više bilo do jela. Otišao sam i zaplakao. Pozvao sam mamu i rekao joj da samo želim ići odavde. Čovjek je stavio lijevog beka na mjesto lažne devetke. Poludio sam", priča Jesus.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2023. u 01:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski napadač Gabriel Jesus je prošlog ljeta dres Manchester Cityja zamijenio Arsenalovim. Jesus je s Etihada za 45 milijuna eura stigao u London, a nedavno je otkrio kako je jedva čekao napustiti Manchester zbog odnosa s Pepom Guardiolom.

Brazilac je poludio nakon odluke katalonskog trenera da u utakmici Lige prvaka ispred njega šansu u napadu dobije lijevi bek Oleksander Zinchenko.

"U utakmici Lige prvaka protiv PSG-a kod kuće stavio je Zinchenka koji je lijevi bek na poziciju lažne devetke. To je bilo suludo jer dan prije na treningu Zinchenko nije ni bio u planu i ja sam trebao biti tu. On me i dalje zbog toga zeza", rekao je Jesus i nastavio:

"Dva sata pred utakmicu održali smo sastanak i odmarali smo. Objavio je početni sastav. Nije mi više bilo do jela. Otišao sam i zaplakao. Pozvao sam mamu i rekao joj da samo želim ići odavde. Čovjek je stavio lijevog beka na mjesto lažne devetke. Poludio sam. Nisam se zagrijavao. Kulirao sam i nije mi bilo dobro. Mbappe je zabio za njih i Guardiola me pozvao da uđem. Asistirao sam i zabio i dobili smo s 2:1. U jednoj drugoj utakmici bio sam uvjeren da ću igrati, ali nisam. S njim je bilo dosta takvih situacija. Nije bilo nimalo lako. Zbog takvih stvari sam odlučio otići. Nisam tu više želio ostati ni trenutka", rekao je Gabriel Jesus.

Kopirati
Drag cursor here to close