Prepilao im krov garaže

Jens Lehmann na susjede motornom pilom

Razlog zbog kojeg je Jens uzeo stvari u svoje ruke leži u problemu zemljišta na kojem je izgrađena kuća i garaža. Nekadašnji golman tvrdi kako je garaža izgrađena na njegovom posjedu, a ono što ga posebno nervira jeste da mu zaklanja pogled na prekra
Sport / Nogomet | 29. 07. 2022. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jens Lehmann je ovih dana u centru pažnje njemačke javnosti nakon što je poput Leatherfacea (iz filma Tekaški masakr motornom pilom) baš motornom pilom krenuo na susjedovu garažu.

Prema informacijama iz njemačkih medija, Lehmann je krenuo prvo da uništi kablove svog susjeda, nakon čega je probio krov na garaži, točnije počeo je reže drvene grede. Da je kojim slučajem uspio izrezati kablove, nastradali susjed vjerojatno ne bi znao tko ga je napao, ovaj je ovako sve mogao normalno da vidi na svom TV-u.

Razlog zbog kojeg je Jens uzeo stvari u svoje ruke leži u problemu zemljišta na kojem je izgrađena kuća i garaža. Nekadašnji golman tvrdi kako je garaža izgrađena na njegovom posjedu, a ono što ga posebno nervira jeste da mu zaklanja pogled na prekrasno jezero Starnberg.

Nakon očevida policije, Lehmann se suočio sa kaznom teškom 8.500 funti za vandalske ispade. Podsjećamo, ne tako davno Lehmann je kao trener otpušten iz berlinske Herthe zbog rasističkih poruka na aplikaciji WhatsApp.

Kopirati
Drag cursor here to close