Zalik

Jedan više na treningu, jedan manje na ulici

Na turniru u uzrasnoj kategoriji pretpionira (U-13) odigrano je deset utakmica.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2023. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sportsko - rekreativnom centru Zalik u Mostaru jedanaestu godinu za redom održan je dječji nogometni turnir "Jedan više na treningu, jedan manje na ulici" u organizaciji Sportskog društva "Donja Mahala".

Na turniru u uzrasnoj kategoriji pretpionira (U-13) odigrano je deset utakmica. Najuspješnijim ekipama su proglašeni trećeplasirana Škola nogometa "MAS" Mostar, drugoplasirana Nogometna akademija "Akademac" Trebinje, te prvoplasirana Univerzalna škola sporta "Lider" Mostar.

Foto: PR / Turnir u Zaliku

Titule najboljih pojedinaca pripale su igračima Univerzalne škole sporta "Lider" Omeru Šuta osvajaču priznanja za najboljeg golmana turnira te Rejhanu Džiho koji je bio najbolji pojedinac turnira.

"Početak turnira "Jedan više na treningu jedan manje na ulici" vezan je uz početke postojanja Sportskog društva Donja Mahala, naziv turnira je naš moto i ideja vodilja svih ovih godina našeg postojanja", objašnjava profesor Feđa Klarić direktor Sportskog društva Donja Mahala i dodaje: "Hvala svima koji su se odazvali pozivu da sudjeluju na turniru, hvala na fair i sportskom ponašanju na terenu, čestitam najuspješnijim ekipama. Također hvala i našim sponzorima na podršci".

Foto: PR / Turnir u Zaliku
Kopirati
Drag cursor here to close