Skandal u Ligi nacija

Je li utakmica Armenije i Makedonije namještena?

Vratar Makedonije Stole Dimitrijevski skrivio je čak tri gola od četiri primljena, a svi su odmah počeli pričati o namještaljci.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2018. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liga nacija postaje sve zanimljivija... Hrvatska i Njemačka blizu su ispadanja, a u skupini 4 Lige D Gibraltar je povezao dvije pobjede u četiri dana!

No, nisu sumnjive Gibraltarove utakmice u toj skupini. Armenija je porazila Makedoniju s 4:0, a dotad je izgubila prva dva susreta! A sve je postalo sumnjivije kad su se pogledali golovi...

Vratar Makedonije Stole Dimitrijevski skrivio je čak tri gola od četiri primljena, a svi su odmah počeli pričati o namještaljci, piše Goal.com.

Što je i razumljivo, s obzirom na to da je Stole primio četiri gola u šest udaraca, a u tri utakmice prije toga primio je tek jedan pogodak u 11 udaraca.

A nije ni da se radi o nekvalitetnom golmanu, pa 24-godišnjak brani za Rayo Vallecano!

Možda se Dimitrijevskom samo dogodio 'Karius', a možda mu je plaća u Rayu bila premala... Kako god, navijači su uvjereni da se radi o - namještaljci!

"Ili je ta utakmica namještena ili taj golman ne bi trebao braniti ni u rekreativnoj ligi", rekao je jedan korisnik Reddita, a i ostali imaju slično mišljenje:

"Preočito je, j**eno sramotno od makedonskog vratara'', piše Goal.com.

Dodajmo i da je kapetan Dinama Arijan Ademi odigrao čitavu utakmicu za Makedoniju.

Kopirati
Drag cursor here to close