Niksi na Bernabeuu?

Je li na pomolu senzacija: Vlašić mijenja Modrića u Realu?

Kao Modrićevi nasljednici spominju se i imena kao što su Kevin De Bruyne, Sadio Mane, ali i neki manje afirmirani, a nadareni nogometaši. Neki čak govore kako bi to mogao biti i jedan Hrvat, konkretnije Nikola Vlašić.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2020. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Nikola Vlašić kao nasljednik Luke Modrića?

Odlazak Luke Modrića iz Reala jako je blizu, već mjesecima pišu španjolski meidji, a njegova zamjena bi mogao biti mladi Norvežanin Martin Odegaard.

Spominju se i imena kao što su Kevin De Bruyne, Sadio Mane, ali i neki manje afirmirani, a nadareni nogometaši.

Neki čak govore kako bi to mogao biti i jedan Hrvat, konkretnije Nikola Vlašić.

Niksi je još u listopadu 2018. zabio pobjednički gol za CSKA u Ligi prvaka protiv Reala, a kako se doznaje Modrić je navodno i osobno Vlašića preporučio Realu.

Za madridske medije o Vlašiću kao Modrićevom nasljedniku govorio je proslavljeni ruski nogometaš Jurij Nikiforov.

''Čuo sam da bi Modrić mogao napustiti Real. Što se tiče Vlašića, dobar je nogometaš i pokazao je to u dresu CSKA već u prvoj sezoni. Međutim, to nije dovoljno. Ruska liga je puno slabija od španjolske. Bez obzira na to što je zabio gol Realu u Ligi prvaka, to za čelnike slavnog kluba nije dovoljno'', komentirao je Nikiforov za Sport-Express, a prenosi AS.

Treba podsjetiti kako je prije nepune četiri godine Real kupio Matea Kovačića, u to vrijeme važnog veznjaka Intera, s dugoročnim planom za njega da jednom naslijedi Luku. Popularni Kova se ipak nije uspio afirmirati u Madridu pa je otišao u Chelsea.

Kopirati
Drag cursor here to close