Pet golova u 13 utakmica

Nikola Vlašić i drugi mjesec zaredom najbolji igrač CSKA

Otkako je ljetos stigao u CSKA na posudbu iz Evertona, Vlašić se preporodio. Odigrao je 13 utakmica, zabio je pet golova, a ima i dvije asistencije
Sport / Nogomet | 05. 11. 2018. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Vlašić briljira u Rusiji. Otkako je krenuo zabijati, ne zaustavlja se. Nije Niksiju bitno je li nasuprot njega veliki Real Madrid ili pretposljednji klub Rusije Anži - on nema milosti ni prema kome.

I zato nimalo ne iznenađuje što su ga navijači moskovskog CSKA proglasili najboljim igračem listopada.

U anketi koja je objavljena na službenoj stranici kluba, Vlašić je od navijača dobio 54% glasova i tako i drugi uzastopni mjesec odnio nagradu. Iza sebe je ostavio Marija Fernandesa i Fedora Čalova.

Nikola je u listopadu odigrao četiri utakmice za CSKA i zabio je tri gola. U Ligi prvaka je odigrao po 90 minuta protiv Real Madrida i Rome, a kraljeve je i srušio jedinim golom u pobjedi 1-0, dok se u prvenstvu našao nasuprot Lokomotivu, Anžiju i Krasnodaru. Anžiju je zabio u slavlju 2-0, a Krasnodaru u porazu svoje momčadi 1-2.

Otkako je ljetos stigao u CSKA na posudbu iz Evertona, Vlašić se preporodio. Odigrao je 13 utakmica u svim natjecanjima, zabio je pet golova, a ima i dvije asistencije. Sjajnim nastupima izborio se i za poziv u A reprezentaciju.

Mnogi su smatrali da je Nikola svoju priliku zaslužio i ranije, ali on se nikada nije gurao, stalno je ponavljao da su drugi svoje prilike više zaslužili, a u isto je vrijeme na svojim leđima vodio U21 reprezentaciju kroz važne kvalifikacije za Euro.

Stiglo je sada i njegovo vrijeme za veliku pozornicu. Više od dva mjeseca je napadačka snaga CSKA, a sad je došlo vrijeme da postane važna karika Dalićeve Hrvatske. Svoju priliku čeka u utakmicama protiv Španjolske na Maksimiru 15. listopada, a onda i tri dana kasnije na Wembleyju kada će i Englezima na njihovom terenu moći pokazati da su se gadno prevarili kada su ga odlučili pustiti iz kluba...

Kopirati
Drag cursor here to close