Plemići na Želju

Jakirović: Uživamo igrati na Grbavici, imamo još tri postavljena cilja

Mostarski Zrinjski će prvi put ove sezone dočekati jednu utakmicu kao aktualni prvak Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2022. u 14:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su premoćno osvojili naslov razbivši Sarajevo s 4:0 i tako osiguravši prvo mjesto sedam kola prije kraja. Ipak, momčad Sergeja Jakirovića svoju obavezu mora odraditi, ali to će napraviti rasterećeno, jer svoj cilj su ispunili.
 
"Sjajan je bio osjećaj ići na treninge ovaj tjedan. Uživali smo u njima, ali smo i dobro trenirali. Dečki su motivirani, radna etika odlična i ne sumnjam da će svi dati sve od sebe do kraja", kaže trener Zrinjskog Jakirović.
 
Zrinjski gostuje kod Željezničara u petak navečer (18 sati) na Grbavici za koju Jakirović vjeruje da će biti dobro popunjena.
 
"Idemo dobroj ekipi koja je pretrpjela brojne promjene tijekom zime. Ali došao je trener koji voli Željezničar, što se vidi po svakom njegovom istupu, koji ima energiju i entuzijazam koji je prenio na ekipu. Sada su jako agresivni i dosta se daju u svakoj utakmici. Očekujem fantastičan dekor kakav je uvijek na Grbavici i uživamo igrati tamo", dodao je Jakirović.
 
Šef struke Zrinjskog dao je slobodan vikend Slobodanu Jakovljeviću, a Mario Tičinović je na terapijama zbog ozljede. 
 
"Dva ili tri igrača će dobiti priliku, ali očekujem da budemo na razini kao i dosad. Čeka nas energičan, ratoboran protivnik, kojemu moramo odgovoriti istom mjerom. Ali nije nam to problem, jer i mi volimo tako igrati".
 
Iako je Zrinjski osvojio naslov, Jakirović kaže da do kraja ima još barem tri cilja.
 
"Rekord Zrinjskog po primljenim golovima je 17, a mi želimo primiti i manje. Cilj je da Nemanja zabije što više i da osvojimo što više bodova, ali nije nevažno i da se nametnu neki drugi igrači, da pokažu da se na njih može ozbiljno računati". 
Kopirati
Drag cursor here to close