Nakon poraza od Željezničara

Jakirović: Utakmicu smo mogli završiti u prvom dijelu

Sport / Nogomet | 25. 07. 2022. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je Zrinjski odgodio prvu utakmicu protiv Slobode, tako je novu sezonu barem kada je u pitanju Premijer liga otvorio domaćom utakmicom protiv Željezničara. Nakon prvog dijela Zrinjski je imao prednost od jednog gola i činilo se kontrolu utakmice, međutim stvari su zakomplicirale u drugom dijelu. Kako je utakmica prolazila tako je Željezničar bio sve opasniji, na kraju je nakon preokreta momčad s Grbavice uzela tri boda.

" Mislim da smo propustili priliku da riješimo utakmicu u prvom poluvremenu, jer smo u tom dijelu bili puno bolji protivnik, imali
smo nekoliko izrazitih šansi, međutim nismo bili precizni. U drugom poluvremenu Željezničar se nametnuo, najviše na sredini terena.
Gasal je postigao lijep gol za izjednačenje, dobili smo crveni karton, pa onda brzo i drugi gol i više nije bilo snage za povratak. Ne mogu reći da su igrači razmišljali o Tirani, jer prva sljedeća utakmica je najvažnija. To može samo biti alibi. Sada moramo izvući pouke iz ovoga i okrenuti se utakmici protiv Tirane. Imamo četiri dana da se pripremo" naglasio je Jakirović. Jakirović je još jednom istakao činjenicu da protiv sebe Zrinjski ima izuzetno kvalitetnog protivnika.

"Treba nam energija, treba nam nevjerojatna taktična disciplina, zato što imamo posla sa ozbiljnim protivnikom. Mi jesmo njih limitirali tamo, ali igra se nova utakmica, prvo poluvrijeme smo dobili, ja se nadam da ćemo skupiti snage, energije, da odigramo dobru utakmicu i da ih eliminiramo", dodao je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close