Novi korak ka titulu

Jakirović: Trebali smo uvjerljivije, sada je veći pritisak na drugima

Zrinjski je slavio u derbiju nad Sarajevom s 1:0 i dobio treći derbi u nizu. Otkako je doživio neočekivan poraz u Bijeljini, Zrinjski je nanizao četiri pobjede uz gol razliku 7:0.
Sport / Nogomet | 23. 10. 2021. u 20:39 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjeda nad Sarajevom je minimalna, ali je mogla biti i puno uvjerljivija, jer za 90 minuta gosti nisu nijednom zaprijetili.

“Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu i da smo maksimalno limitirali Sarajevo i stavili smo ih pod pritisak. Završilo je 1:0, ali se ne mogu oteti dojmu da smo s više golova razlike trebali pobijediti. Drago mi je zbog pobjede jer Sarajevo ovdje tri i pol godine nije izgubilo i evo srušili smo još jednu tradiciju”, rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Zrinjski sada ima šest bodova više od Tuzle, koja igra sutra, ali dojam je da će drugi klubovi teško pratiti Plemiće ako ovako nastave.

"Na mjestu smo gdje smo htjeli doći i biti. Sada je na drugima malo veći pritisak da nas love, ali nama to ništa ne znači. Neće nas ovo uspavati i na nama je da vrijedno skupljamo bodove i nadamo se da ćemo tako nastaviti".

Bilbija je postao najbolji strijelac u povijesti Zrinjskog, a sada je nastavio loviti Wagnera na listi najboljih strijelaca Premijer lige.

“U to nisam ni sumnjao i izjavio sam da će čak stići Wagnera. Bože zdravlja, znamo svi šta Nemanja nama znači u klubu. Znam koliko mu ovo znači i pokazao je danas da ima malo širi repertoar golova”, zaključio je Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close