Trener 'Plemića'

Jakirović: Toliko smo jaki da ni u takvim okolnostima ne možemo izgubiti

''Naši igrači su doslovno heroji''.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2022. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kad je čovjek na utakmici, nije svjestan nekih stvari, a sada, kad sam pogledao utakmicu... smiješno'', kazao je trener HŠK Zrinjski, Sergej Jakirović, komentirajući utakmicu odigranu u Banja Luci.

''Naši igrači su doslovno heroji. Jer ostati neporažen u onakvim okolnostima, zaista, kapa do poda'', istaknuo je Jakirović, te dodao da ''koliko god se čovjek i psihički pripremao za jednu utakmicu, na ovakvo nešto se veoma teško pripremiti, zato na ovo gledam kao na pobjedu''.

''Moram reći da smo toliko jaki da ni u takvim okolnostima ne možemo izgubiti'', naglasio je.

22 prekršaja dosuđena su Borcu, dok su samo 3 prekršaja dosuđena Zrinjskom što nije moglo proći nezapaženo.

''Jako je zanimljivo da i na ta tri prekršaja koja su dosuđena za nas, na dva nije ispoštovana prednost gdje smo bili u obećavajućoj situaciji''.

''Ako smo mi stvorili toliku razliku i ako je to naš stil igre, onda ćemo nastaviti dalje''.

Naime, ovim remijem prekinuta je fantastična serija od 14 uzastopnih pobjeda mostarskih Plemića.

''Već sam rekao, jedino je ovako mogla biti prekinuta naša serija. Diktirali smo tempo, jednostavno smo bili bolja momčad. Psihički smo bili jaki i stabilni i žao mi je što nije ušla Jukićeva stativa, ali što je tu je'', kazao je Jakirović.

Narednu utakmicu u Mostar stiže Sarajevo koje je u zadnjem kolu deklasiralo Radnik sa šest golova.

''Sarajevo izgleda goropadno kući, u gostima je to druga priča, mi ćemo se pripremiti kao i za svaku utakmicu do sada jer igraju dvije ekipe koje su u proteklih deset godina, mogu slobodno reći, obilježile bh. nogomet. Trudit ćemo se razveseliti navijače jer smatram da pobjedom i ako Tuzla ne pobijedi Borca, mi osiguravamo titulu'', zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close