Malicioznost dijela medija

Jakirović reagirao nakon povijesne pobjede Zrinjskog, prozvao medije iz BiH

Sergej Jakirović reagirao je na Instagramu nakon pisanja jednog dijela medija iz BiH, koji su mu imputirali riječi koje nije izrekao...
Sport / Nogomet | 23. 09. 2023. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Dinama Sergej Jakirović oglasio se na Instagramu dan nakon pobjede Modrih u prvom kolu Konferencijske lige.

Njegova objava nije bila posvećena trijumfu Dinama nego bivšem klubu, Zrinjskom iz Mostara koji je ostvario povijesni skalp, svladavši sa 4:3 nizozemski AZ Alkmaar nakon što su gosti na poluvremenu imali prednost od tri pogotka.

Jakirovića je razljutilo kako su jednu njegovu izjavu interpretirale kolege iz Bosne i Hercegovine.

Jakirovićeva objava u cijelosti:

"Nakon sinoćnje važne pobjede protiv Astane, imao sam priliku dati izjavu i za nositelja TV prava Arenasport. Osim osvrta na utakmicu Dinamo-Astana, upitan sam i o utakmici Zrinjski - AZ.

Nažalost, danas mi je pristiglo puno poruka o kontekstu moje izjave s obzirom da je u velikoj većini medija objavljeno da sam rekao 'Zrinjski je igrao hrabrije u drugom poluvremenu, baš kao kad sam ja bio trener'.

Takvo što smatram neopreznim pa čak i neprofesionalnim te malicioznim od dijela medija, pogotovo onoga koji je to prvi objavio. Kao što svi imate priliku vidjeti, izjava ima sasvim drugi kontekst.

Netko nažalost u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste. Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener.

Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede.

Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju! Nadam se da će i Dinamo i Zrinjski imati zapažene nastupe u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Sergej Jakirovic (@jakirovic_sergej)

Kopirati
Drag cursor here to close