Preokret?

Jakirović prvi favorit za trenera Dinama!

Iako se dosad spominjao tek usput kao mogući novi trener Dinama, aktualni trener Zrinjskog Sergej Jakirović prometnuo se u prvog favorita.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2021. u 10:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačke Sportske novosti danas pišu kako se na Maksimiru uveliko govori kako bi upravo Sergej Jakirović trebao biti glavni kandidat za novog trenera zagrebačkog Dinama na proljeće.

Da je priča ozbiljna potvrđuju i njihove tvrdnje da Jakirović navodno već traži suradnike za klupu hrvatskog prvaka. Jakirović je navodno htio za pomoćnika Kristijana Polovaneca, bivšeg igrača Dinama, no ovaj bi trebao postati novi trener Sesveta.

Jakirović je prema ovim navodima postao prvi favorit za novog trenera Modrih, a konkurencija su mu Zoran Zekić te v.d. trenera Željko Kopić, kojemu su šanse porasle nakon što je dobio West Ham u Londonu.

Ipak, treba vidjeti što će na sve reći HŠK Zrinjski gdje Jakirović radi odličan posao. Eventualni Jakirovićev odlazak ne bi im ugrozio ovu sezonu, u kojoj su praktično osigurali naslov, no u mostarskom klubu sigurno žele da hrvatski stručnjak nastavi svoj posao i za europske utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close