Mediji i dalje špekuliraju

Jakirović: Nikakvih službenih razgovora nije bilo

"Sigurno da to imponira. Ako te želi najveći klub ove regije, tako ću reći, ali i Dinamo sad ima trenera i do kraja polusezone, sigurno se neće ništa po tom pitanju dogoditi" rekao je na početku Jakirović.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2021. u 00:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje vrijeme Sergej Jakirović je veoma "tražena roba" u medijima susjedne Hrvatske. Iako je i prije dolaska u Mostar, Jakirović radio dobar posao prije svega u momčadi Gorice, tek nakon novih turbulencija u Dinamu i ostvarenih rezultata Jakirovića u ovoj polusezoni koja je za njega i Zrinjski bila idealna, pojavio se veći interes medija.

Mnogi ga vide kao najozbiljnijeg kandidata za klubu na Maksimiru. Mnogi zovu Sergeja, traže izjavu, međutim odgovori stratega Zrinjskog su uvijek isti. Takvi su bili u Dnevniku Nove TV.

"Sigurno da to imponira. Ako te želi najveći klub ove regije, tako ću reći, ali i Dinamo sad ima trenera i do kraja polusezone, sigurno se neće ništa po tom pitanju dogoditi" rekao je na početku Jakirović.

Dobro, ali možete li nam štogod otkriti. Je li bilo bar kakvih razgovora, pregovora?

"Pa uvijek ima razgovora izdaleka, uvijek se nešto prokomentira, ali ništa službeno za sada nije bilo."

Možda se službeno nije još ništa dogodilo, ali Jakirović prati Dinamo i ovako analizira turbulentnu sezonu Modrih u kojoj je bilo uspona i padova.

"Treba čestitati svim zaposlenicima na trećem europskom proljeću u zadnje četiri godine, što je fantastičan uspjeh. Dinamo čuva hrvatski koeficijent i stvarno u Europi su stvarno odigrali jako, jako dobro. A što se tiče prvenstva, nije Dinamo toliko pao, nego su se i ostali digli, i ostali su uložili. Vi više nemate u HNL-u unaprijed upisanih bodova, morate se dobro namučiti i možda je ta istrošenost poslije Europskog prvenstva i kroz tu Europu, došla sada malo na naplatu. Ali vidimo sad zadnje dvije utakmice da kad su na nivou da su oni najbolja momčad u ligi."

O polusezoni na klupi Zrinjskog, ostvarenim rezultatima, oborenim rekordima, Jakirović je rekao:

"Mnogi su nam predviđali prije sezone nekakav raspad, govorilo se da sam dovodio anonimuse, a u biti sam točno znao što želim i na kraju se napravio spoj mladosti i iskustva koji je savršeno funkcionirao ovu jesen."

A uz to su srušeni rekordi po broju uzastopnih pobjeda, ukupnog broja ostvarenih trijumfa, te po osvojenim bodovima i ostvarene najbolje gol razlike.

"Nitko ne ide za tim rekordima, ja bi sad lagao da kažem da smo išli. Ali već kad smo došli do sedam uzastopnih pobjeda, e idemo sad izjednačiti rekord Branka Karačića. Kad smo to uspjeli, e ajmo sad prestići. Naravno da smo sportaši, da nam je to u krvi, da pobjeđuješ i evo, ispalo je stvarno fantastično," rekao je na kraju Jakirović. 

Kopirati
Drag cursor here to close