Trener Rijeke o Bilbiji

Jakirović: Ne znam, za Bilbiju, ako je to standard novinarstva, da pukneš naslov...

"Možete zamisliti kako je telefon zvonio Nemanji, kada je meni zvonio cijeli dan. Za mene je to neprofesionalno, tako ja na to gledam", pojasnio je Jakirović.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2023. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rijeka sutra na Rujevici igra revanš utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Dukagjinija. Domaći sastav u ovaj susret ulazi s prednošću 1:0, a utakmica protiv Dukagjinija bit će 100. utakmica Rijeke pod okriljem UEFA-e.

O sutrašnjem dvoboju govorio je trener Sergej Jakirović, koji se osim kluba s Kosova dotakao slabog izdanja njegove momčadi na Poljudu, ali i problema oko igračkog kadra. Jedno od pitanja bilo je vezano za Nemanju Bilbiju.

"To s Bilbijom je bila čista izmišljotina. Ne znam, ako je to standard novinarstva, da pukneš naslov i skupljaš klik bitove. Ne znam, meni to nije jasno. Moraš imati neku informaciju, neku dojavu, znate kako te stvari funkcioniraju, a to stvarno nema nikakve logike. Rekao bih da više tako unose nemir u redove Zrinjskog koji su jučer imali važnu utakmicu. Možete zamisliti kako je telefon zvonio Nemanji, kada je meni zvonio cijeli dan. Za mene je to neprofesionalno, tako ja na to gledam", pojasnio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close