Slavlje u debiju

Jakirović nakon pobjede: "Htio sam fokus i koncentraciju svih, a to sam i dobio"

U službenom debiju Sergeja Jakirovića Zrinjski je ostvario prvu pobjedu u 2021. godini.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2021. u 21:48 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su proljetni dio sezone otvorili minimalnom pobjedom nad Krupom, iako je po prikazanom njihova pobjeda trebala biti uvjerljiva barem za tri gola razlike.
 
"Odigrali smo dobru utakmicu, svih 90 minuta maksimalno koncentrirano i nismo dopustili Krupi da nam stvori ozbiljniju šansu. Vidjelo se da je prva utakmica, takve su teške za igrati i trebalo nam je vremena da se oslobodimo. No, kako je vrijeme odmicalo tako smo bili sigurniji i stvorili smo desetak dobrih šansi iz kojih smo mogli riješiti sve i ranije. Ali osvojili smo tri boda, a to je ono što smo htjeli", rekao je Jakirović poslije utakmice.
 
Video: Zrinjski slavio nad Krupom
 
S ova tri boda Zrinjski je sada na diobi trećeg mjesta i za njega je važno da drži najbliže protivnike na pristojnoj udaljenosti.
 
"Uvijek je važno otvoriti polusezonu pobjedom. Neke ekipe koje su bile ispred nas sad smo preskočili i psihološki je važno krenuti s pobjedom. Sada samo treba vjerovati da možemo ostvariti cilj i ovako nastaviti", dodao je Jakirović.
 
Hrvatski stručnjak pomalo je iznenadio sa sastavom, stavivši u vrh napada Miljana Govedaricu koji je tu rijetko igrao.
 
Bljesak.info / Miljan Govedarica
 
"Cijeli tjedan smo dobro trenirali i vidio se fokus kod igrača. Rekao sam igračima jučer da se mogu probuditi i promijeniti dva igrača. Zato tražim fokus i koncentraciju kod svih, a to sam i dobio", zaključio je Sergej Jakirović.
 
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close