Nastavak prvenstva

Jakirović uoči debija: Krupa nije najsavršeniji protivnik za početak

U prvoj utakmici u drugom dijelu prvenstva HŠK Zrinjski dočekuje Krupu u prvoj službenoj utakmici za Sergeja Jakirovića, novog trenera Plemića.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2021. u 12:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon skoro tromjesečne pauze Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se utakmicama 19. kola. Za Zrinjski nastavak donosi domaću utakmicu s Krupom koju su u prvom dijelu bez većih problema porazili s 3:0.

Bit će to i službeni debi za Sergeja Jakirovića, trenera Plemića, ali i za veliki broj novih igrača koji su pojačali mostarski klub ove zime. Iako je Krupa ekipa iz donjeg doma ljestvice, trenutno u zoni ispadanja, za Jakirovića nije to protivnik kojeg bi smjeli podcijeniti.
 
"Krupa nije baš savršen protivnik za početak. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Borca kojeg su nadigrali. Dosta su energična i agresivna ekipa. Očekujem zanimljiv susret i nadam se da ćemo pokazati sve što znamo i da ćemo pobijediti", kazao je Jakirović.
 
 
Njegova momčad odigrala je devet prijateljskih utakmica, izgubila samo jednu, ali to nije neki pokazatelj forme.
 
"Ne znam u kakvoj smo formi.  Došlo nam je dosta novih imena na koje ozbiljno računamo i možda nismo doveli neka zvučna imena, jer o tome me novinari često pitaju, ali meni ime ništa ne predstavlja već je bitno koliko je neko 'gladan' i koliko može donijeti", dodao je Jakirović.
 
U prvoj utakmici šef struke Zrinjskog neće moći računati na Ibaneza i Ćorluku, te Škrbića koji je propustio kompletne pripreme. Utakmica se igra u 19.05, na stadionu pod Bijelim brijegom, a prijenos je na Arena Sport TV.
Kopirati
Drag cursor here to close