Trener 'Plemića'

Jakirović: Hvala i onoj šestorici, nisam mogao vjerovati da su došli u Kazahstan

''Njihova podrška nikada nije bila upitna''.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2022. u 08:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon trijumfa protiv Tobola i spektakularnog dočeka Plemića kao i stručnog stožera, na pobjedu se osvrnuo i trener Sergej Jakirović koji je odmah istaknuo da su umorni, ali da je put bio fantastičan.

''Presretni smo, bilo je jako teško, prvo poluvrijeme smo bili dobri, a u drugom se dogodilo ono što sam najmanje priželjkivao jer smo pričali o tome da izdržimo 15-20 minuta i da će nam se otvoriti prostor, međutim primili smo gol i zavladala je panika''.

''Šteta Nikine stative, a i kad smo imali igrača više igrali smo kao da smo imali igrača manje i kada bih se oslonio na prethodnu sezonu mislim da je ovo samo nastavak tih dobrih rezultata i da smo zaslužili prolaz'', kazao je Jakirović.

Osvrnuo se i na doček najvatrenijih navijača u Zračnoj luci Mostar.

''Hvala im puno na tome, hvala i onoj šestorici momaka koji su bili gore (Kazahstan), stvarno nisam mogao vjerovati da su prešli toliki put i došli tamo, ali njihova podrška nikada nije bila upitna i drago nam je zbog toga'', naglasio je Jakirović te najavio utakmicu protiv Slovana.

''Slovan je jako težak protivnik, čak mislim da su bolji od Olympiakosa. Znam da neće biti lako, nemamo šta izgubiti, dat ćemo sve od sebe i pokušati se kvalificirati u Konferencijsku ligu'', zaključio je Sergej Jakirović.

Video: Jakirović nakon dočeka u Zračnoj luci Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close