Plemići na plus 14

Jakirović: Ako budemo stabilni, nitko nas neće zaustaviti

Zrinjski je pobjedom kod Rudara u Prijedoru svoj niz pobjeda produžio na 10 u nizu, te povećao prednost ispred Tuzla Cityja na 14 bodova.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2022. u 15:42 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Zrinjski pobijedio Rudar sretnim pogotkom i pogreškom domaćeg vratara, gosti iz Mostara bili su puno bolja momčad, što je istaknuo i njihov trener Sergej Jakirović.

"Mislim da smo osim početnih deset minuta, gdje se Rudar Prijedor snašao bolje od nas, kontrolirali sve. Naravno da težimo da postignemo gol što je prije moguće, ali nekad se nešto pita i protivnik. Generalno, sve zahtjeve što smo postavili prije utakmice momci su na kraju ispoštovali", rekao je Jakirović poslije utakmice za TV Arena sport.

"Mislim da smo fizički dosta dobro spremni, imamo igrače sa klupe koji mogu da donesu dodatnu kvalitetu. Ponavljam, sve što smo planirali, u ovoj utakmici smo i napravili.

Zahvaljujući ovoj pobjedi, u kombinaciji s remijem Tuzla Cityja u tuzlanskom derbiju, prednost Plemića sada je još veća i iznosi 14 bodova.

"To je sigurno dobro. Mi smo igrali posljednji u ovom kolu, kao što smo mi njih prije 'ganjali', tako oni sad nas. Međutim, mislim da treba da gledamo samo sebe i ako budemo ovako stabilni, mislim da nas jako teško neko može zaustaviti", zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close