Kvalifikacije

Jagodić pozvao sedam igrača iz Premier lige

Sport / Nogomet | 25. 08. 2014. u 14:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik U-21 reprezentacije Vlado Jagodić odabrao je sedamnaest igrača za kvalifiakcijske utakmice sa Austrijom i Mađarskom. Popis će biti dopunjen sa još nekoliko igrača iz Premier lige nakon što bude odigrano 5. kolo koje je na programu u srijedu:

“Danas objavljujemo popis od 17 igrača od kojih je deset iz inozemstva, a sedam iz domaćih klubova. Spisak ćemo dopuniti sa dva golmana i četiri igrača, ali nakon premijerligaškog kola koje će biti odigrano u srijedu jer imamo neke dileme, pogotovo kada su u pitanju golmani i defanzivci pošto ne dobivaju šansu u svojim klubovima“, rekao je Vlado Jagodić.

Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
Kopirati
Drag cursor here to close