Rođak u njega

Izlaze kao s pokretne trake: Haaland ima jednako ubojitog mlađeg rođaka!

Albert Braut Tjaaland rođen 11. veljače 2004. i gotovo je četiri godine mladi od Erlinga Brauta Haalanda, a prije nekoliko dana debitirao je za seniorsku momčad Brynea.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2020. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: En24News / Haaland i Tjaaland pune protivničke mreže kao od šale

Cijeli nogometni svijet posljednjih tjedana i mjeseci bruji o nevjerojatnom noverškom golgeteru. Erling Braut Haaland nestvarnim je učincima u Salzburgu i Borussiji skrenuo pozornost na sebe.

Gledajući sva natjecanja, Haaland je zabio 40 golova u 31 utakmici, a otkako je stigao na Signal Iduna Park, na kontu ima 12 golova u devet utakmica.

Međutim, tek što smo se naviknuli da Norveška ima kralja strijelaca koji je zavladao nogometnim terenima prije nego je napunio 20 godina, iz iste zemlje stiže nevjerojatna vijest. Naime, Haaland ima mlađeg rođaka koji također zabija kao na treningu.

Albert Braut Tjaaland rođen 11. veljače 2004. i gotovo je četiri godine mladi od Erlinga Brauta, a prije nekoliko dana debitirao je za seniorsku momčad Brynea.

Do toga je došlo nakon što je u mlađim uzrastima uništio konkurenciju s 34 pogotka u samo 15 utakmica. I više nego dovoljan povod da krenu brojna naklapanja o ubojitom rođaku kojem se predviđa blistava karijera.

"Debitirati za prvu momčad oduvijek je bio moj san. Ne mogu vjerovati da sam uspio to ostvariti tako mlad", rekao je Tjaaland pa komentirao starijeg rođaka Haalanda.

"On je za mene velika inspiracija. Ono što je dosad napravio nevjerojatno je i to nastavlja raditi u kontinuitetu."

U kultnome vicu se kaže - odakle dijete zna što je 100 kila... pod ruku i odnese!

Tako izgledaju i Tjaalandove brojke kad se radi o postignutim golovima.

Kopirati
Drag cursor here to close