Derbi kola

Ivković: Samo dva igrača Zrinjskog imaju veću plaću nego čitav Željo

Nogometaši Željezničara u derbiju 15. kola Premijer lige BiH u ponedjeljak na Grbavici (18.00 sati) dočekuju lidera na ljestvici, ekipu Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2021. u 17:09 S.B. | Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener "Plavih" Tomislav Ivković ustvrdio je da mu u goste stiže najtrofejnija ekipa u ligi zadnjih 20 godina.

“Dva igrača Zrinjskog zarade više nego 22 naša, ali to ništa ne znači. U prethodnim susretima defanzivno smo bili smo loši, a naprijed bolji. Moramo napraviti miks da bude dobro i naprijed i natrag kako je bilo na većini utakmica, a pogotovo onih na našem stadionu. Očekujem interesantnu i dinamičnu utakmicu. Na Grbavici nikome nije lako”, kazao je Ivković.

Smatra da najveća opasnost za njegov tim prijeti od napadača Mostaraca Nemanje Bilbije, koji je po njegovim riječima najinteligentniji igrač lige s urođenim osjećajem za gol.

“Najopasniji je kada se ne vidi na utakmici. Ali nije samo on Zrinjski. Imaju sjajnu ekipu i klub sređen, dovode igrače kad god hoće, dok mi nismo u toj poziciji”, rekao je Ivković.

Prvotimac Željezničara  Ermin Zec kazao je da je Zrinjski sjajna ekipa, koja prima malo golova.

“Smatram da možemo do pobjede. Daju malo prostora, ali ćemo učiniti sve što možemo da zabijemo pogodak ili dva. Igramo kući i to nam je vjetar u leđa”, izjavio je Zec.

Kopirati
Drag cursor here to close