Nakon Želje slijedi Borac

Ivković preuzeo ulogu sportskog direktora

"Vrlo dobro sam upoznat sa stanjem u klubu, imao sam dosta sastanaka, secirali smo svakog igrača i pojedinca i na kraju sam se odlučio prihvatiti ovaj izazov", istakao je na predstavljanju Ivković.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2022. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je napustio momčad Željezničara, Tomislav Ivković je ostao u BiH. Bivši trener Inter-Zaprešića, Rudeša, Slaven Belupa, saudijskog Faisalyja, Lokomotive, karijeru će nastaviti kao sportski direktor Borca iz Banjaluke. Da će Ivković preuzeti Borac špekuliralo se još u vrijeme dok je Tomislav službeno bio trener Željezničara, nakon ponedeljka je zvanično potvrđeno.

"Razgovori su trajali skoro mjesec dana nakon čega sam došao do zaključka kako je ovo jedan veliki izazov za mene kao čovjeka ali i kao nogometnog stručnjaka. Vrlo dobro sam upoznat sa stanjem u klubu, imao sam dosta sastanaka, secirali smo svakog igrača i pojedinca i na kraju sam se odlučio prihvatiti ovaj izazov. Rad, red i disciplina je floskula koje se moramo pridržavati, da igrači imaju najbolje uvjete za rad kako bi svoje kvalitete mogli pokazati na terenu, a i onda od njih možemo tražiti maksimum. Nećemo dozvoliti da itko izlazi iz kalupa ponašanja i krši ustaljena pravila te nećemo dozvoliti da itko bude iznad kluba", pojasnio je Ivković na predstavljanju.

Kopirati
Drag cursor here to close