Milijuni su u pitanju

"Dinamo odugovlači transfer Ivanušeca zbog 40 milijuna od Lige prvaka"

Luka Ivanušec ovog ljeta trebao bi otići iz Dinama. O njemu su se opet raspisaili Nizozemci koji tvrde da dolazi u Feyenoord.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GNK Dinamo / Luka Ivanušec

"Feyenoord i Ivanušec su ranije dogovorili detalje četverogodišnjeg ugovora, pa se čekalo da se dogovore klubovi. Prvaci Nizozemske i Hrvatske sada su jako blizu sporazuma po kojem bi Feyenoord zagrebačkom Dinamu platio odštetu od 8.5 milijuna eura. To je fiksni, zajamčeni iznos, uz koji će Dinamo dobiti i bonuse vezane uz učinak Ivanušeca u novom klubu", piše De Telegraaf.

Također navode i da Dinamo odugovlači s transferom kako bi što duže imao Ivanušeca na raspolaganju u kvalifikacijama Lige prvaka.

"U Dinamu vide da je Ivanušec u sjajnoj formi i da je jedan od ključnih igrača za Ligu prvaka. Prolazak u grupnu fazu donosi gotovo 40 milijuna eura i Dinamo pokušava odgoditi transfer što je duže moguće. Feyenoord čini sve da se ta odgoda spriječi".

Ivanušec je u Dinamo stigao prije pet godina iz Lokomotive. Od tada je odigrao 169 utakmica, zabio 36 golova i upisao 19 asistencija.

Na startu ove sezone zabio je hattrick Astani i te upisao gol i asistenciju protiv Istre u pobjedi 3-0.

Kopirati
Drag cursor here to close