Riješen derbi

Ivanković: Važniji je derbi sa Sarajevom od Aston Ville

Sport / Nogomet | 10. 12. 2023. u 17:53 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Zrinjskog dobro je reagirala na neugodan poraz kod Zvijezde 09 riješivši hercegovački derbi u svoju korist. Iako je teren Mokrog Doca bio za sve drugo osim za nogomet, Plemići su iz blata "iskopali" dva gola za nova tri boda.

"Stvarno težak teren. Čestitao bih našim igračima, kao i igračima Širokog Brijega na jednoj fer i korektnoj borbi. Mi smo na kraju imali više sreće, bili spretniji i sretniji, zabili po gol u poluvremenu. Zasluženo smo na kraju slavili", kazao je trener Zrinjskog Mario Ivanković za Arenu Sport poslije utakmice.

Ova pobjedom Plemići su se napunili samopouzdanjem pred dvije preostale utakmice u ovoj godini. Prvo im u goste u četvrtak stiže slavna i u zadnje vrijeme moćna Aston Villa, a onda za kraj jeseni dočekuju Sarajevo.

"Idemo se spremati za Aston Villu. Par igrača nam se vratilo, nadamo se da će još dvojica vratiti do utakmice. I onda, poslije Aston Ville, slijedi za nas još važnija utakmica, u ponedjeljak prvenstvena protiv Sarajeva. Najvažnije da smo danas dobili, isprali donekle gorak okus nakon poraza u Ugljeviku. Nitko se nije ozlijedio, što je najvažnije", zaključio je trener Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close