Pobjeda nad Leotarom

Ivanković: Trebala nam je pobjeda da igrači dobiju samopouzdanje

Trener Širokobriježana Jure Ivanković je ustvrdio da im je nedostajao samo jedan poticaj da se oslobode pritiska.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2021. u 12:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 5. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari je u petak NK Široki Brijeg svladao FK Leotar Trebinje rezultatom 2:0. Nakon utakmice na konferenciji za medije svoje viđenje susreta su iznijeli treneri obje momčadi.

''Mislim da je teško bilo što reći za utakmicu poslije poraza u posljednjim minutima. Nismo zaslužili da izgubimo, mada ne umanjujem pobjedu protivnika. U drugoj minuti smo imali veliku priliku, tu nam se igrač ozlijedio, nije se ozlijedio sam, a uspio je da izdrži poluvrijeme, što je za pohvalu'', kazao je trener Leotara Branislav Krunić.

Dodao je da u nastavku nisu imali adekvatnih zamjena na toj poziciji. 

''U nastavku nismo imali nikoga da istrči kontru, teško je podnijeti poraz, ali moramo se izdići iznad svega ovog, vidjeli smo da možemo igrati protiv Širokog Brijega, a ekipa smo koja je tek ušla u Premijer ligu BiH. Idemo u dobrom smjeru i ne sumnjam da ćemo ostvariti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH'', naglasio je trener Leotara.

Trener Širokobriježana Jure Ivanković je ustvrdio da im je nedostajao samo jedan poticaj da se oslobode pritiska.

''Nedostajala nam je jedna pobjeda, čak bih rekao i jedan pogodak, da igrači dobiju malo samopouzdanja. Od početka je postojao grč, nismo bili dovoljno koncentrirani i gladni, neke situacije smo morali bolje riješiti, a nakon jedne kontre na startu smo mogli biti i u zaostatku. Oni su nam skratili prostor za igru, dosta su se organizirano branili, a mi nismo baš uspijevali pronaći prostor za postizanje pogotka'', rekao je Ivanković.

Dodao je kako su strepili do posljednjih trenutaka, ali se nada da će ovo biti poticaj svim igračima i da će se uključiti u borbu za sam vrh ljestvice.

U sljedećem kolu Široki Brijeg će na Pecari dočekati mostarski Velež, dok će Leotar na svom terenu odmjeriti snage s Posušjem.

Kopirati
Drag cursor here to close