Prilika za popravni

Ivanković: Nakon Tuzle smo "poletjeli", Zrinjski nas je prizemljio

Široki Brijeg će nakon dvotjedne stanke na svom terenu u nedjelju dočekati Rudar iz Prijedora.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2021. u 16:44 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u prethodnoj utakmici doživoo debakl protiv Zrinjskog, pa je utakmica protiv Rudara u nedjelju idealna prilika za popravljanje dojma.

"Ova reprezentativna stanka nam je dobro došla nakon loše igre i uvjerljivog poraza u hercegovačkom derbiju. Na mini pripremama u Vukovaru odradili smo dobar posao, napravili plan za dalje i još više se povezali. Odlučili smo promijeniti neke stvari i već sada se vide razlike u pristupu radu“, rekao je šef stručnog stožera Širokog Ivanković i dodao kako je slavonski ciklus od tri utakmice donio dobre plodove.

"Iako su svi igrači dobili priliku u određenoj minutaži, najveći dobitak su svakako povratci Ivana Ikića i kapetana Bože Muse nakon ozljeda. Oni sigurno konkuriraju za nedjeljnu utakmicu“, dodao je Ivanković.

Šef struke Širokobriježana priznao je kako su igrači bili "poletjeli" nakon pobjede protiv Tuzla Cityja. Ipak, kako kaže, sada su čvrsto na zemlji i svjesni situacije u kojoj se nalaze.

"Čvrsto stojimo na zemlji, spremni za ono što nas očekuje. Pred nama je pet utakmica u nizu i iz njih želimo izvući što više. Vjerujem kako pobjedom protiv Rudara možemo otvoriti pozitivnu seriju. Oni su najopasniji po krilnim pozicijama, ne gaje neki prepoznatljiv stil, igraju nepredvidivo", poručio je Ivanković, prenosi službena klupska stranica.

S njim se složio i desni bočni Kristijan Medić koji će defanzivno voditi borbu s vrlo dobrim krilima Rudara.

"Znaju biti nezgodna momčad. Njihovim krilima ne smijemo dopustiti previše prostora. Odradili smo dobru analizu, spremni smo i zanima nas samo pobjeda“, istaknuo je Medić.

Utakmicu s Pecare izravno će prenositi Arena Sport TV, a igrat će se u nedjelju u 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close