Špekulacije ili ne

Ivan Šunjić bi mogao zaigrati za BiH?

Šunjić je na Otok stigao iz Dinama 2019. godine za sedam milijuna eura te 30 posto od budućeg transfera. Dogovoreno je bilo kako će godišnje zarađivati milijun eura.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 22:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko je Ivan Šunjić? Nogometaš Birminghama koji je dio prošle sezone proveo u Herthi. Tamo je odrađivao posudbu ali se nije dugo zadržao. U travnju mjesecu se "zakačio" sa šefom, Palom Dardaijem koji je ga jednostavno potjerao s treninga.

Hertha se u tom periodu borila za opstanak, Dardai je bio poprilično nervozan, zbog verbalne discipline je Šunjiću pokazao izlazna vrata.

"Što si ti dopuštaš? Odlazi odavde! Zbogom, odj*bi!" To je bila poruka trenera Herthe.

Šunjić je prije početka prošle sezone stigao u Herthu, uspio je sakupiti 18 nastupa, nadao se ostanku. Hertha je navodno imala pravo otkupa njegovog ugovora od Birminghama za dva milijuna eura, ali nakon svega nije iskoristila.

Šunjić je na Otok stigao iz Dinama 2019. godine za sedam milijuna eura te 30 posto od budućeg transfera. Dogovoreno je bilo kako će godišnje zarađivati milijun eura. U Engleskoj je Šunjić ostao tri sezone, za mladu reprezentaciju Hrvatske je upisao 18 nastupa, igrao je za sve ostale selekcije računajući i onu najbolju, radilo se o prijateljskoj utakmici protiv Meksika.

Međutim, kako u ovom trenutku Šunjić čini se nije ni blizu reprezentacije Hrvatske, pojavila se opcija njegovog nastupa za BiH. Navodno je Savo Milošević spreman otići do Birminghama, gdje je nekada živio i igrao (Aston Villa), kako bi razgovarao sa Šunjićem. Šunjić je podrijetlom iz BiH, Kaknja.

Kopirati
Drag cursor here to close